Motoropleiding voor bestuurders motorfietsen 125CC en motorfietsen met bestuurders houder van A2 rijbewijs


De Riders Academy – Street Academy organiseert samen met de Vlaamse Stichting Verkeerskunde een opleiding voor bestuurders van motorfietsen en scooters 125 cc. alsook houders van een A2 rijbewijs. De opleidingen starten te Genk om 09:00 uur en eindigen omstreeks 18:00 uur. We beginnen met een ontbijt en een stukje theorie om vervolgens oefeningen te doen op een afgesloten terrein.  

Na de lunch doen wij een rondrit op de openbare weg waar wij de verschillende aangeleerde technieken zullen toepassen.  Door de samenwerking met de Vlaamse Stichting Verkeerskunde kunnen alle deelnemers genieten van een bijzondere korting. Deze opleidingen kosten dan €99,- per deelnemer.

Kom je samen als groep met vier motorrijders naar de opleiding, dan betalen slechts drie deelnemers; de vierde mag gratis de opleiding volgen.

Alle motorrijders houder van een geldig rijbewijs, ongeacht het merk, kunnen de opleidingen bijwonen met eigen motorfiets 125 cc. of aangepaste motorfiets voor A2 rijbewijs.

Speciaal voor klanten van MOTOCARE zijn volgende dagen voorbehouden:

  • Zondag 2 juli van 09:00 tot 18:00 u.

Je kan nu individueel of in groep inschrijven bij de Street Academy in Genk via: https://www.readytoride.be/nl/motortrainingen/kalender