Intensieve bochtenstage voor de openbare weg in Genk


Na de succesvolle edities van afgelopen jaren zal de training ‘Intensieve bochtenstage voor de openbare weg’ opnieuw georganiseerd worden.  Na een stukje theorie zullen een aantal oefeningen onder begeleiding uitgevoerd worden op het kartcircuit van Genk, Horensberg.  Dit circuit is het langste en mooiste kartcircuit van Europa.  Deze opleiding is geen racecursus maar een opleiding en training waar de bochttechnieken voor de openbare weg aan bod komen. Deze training staat open voor alle motorrijders en alle merken van motorfietsen. Training wordt uitgevoerd met de eigen motorfiets die technisch in orde en geldig verzekerd dient te zijn.  Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, snel inschrijven is de boodschap. Cursus start en eindigt in Genk.

Speciaal voor klanten van MOTOCARE wordt deze training georganiseerd op

Maandag 27/05/2024 van 17:00 u tot 21:00 u.

Je kan nu inschrijven of info vragen via mail naar info@streetacademy.be.  Kostprijs €130, –  inclusief broodje, drank, gebruik infrastructuur en deelnamecertificaat.