De druppellader, wat moet je er nu mee?


Een hoog technologische motor zoals een KTM of BMW beschikt over een heel arsenaal elektronische hulpmiddelen. Al deze systemen verbruiken ook in rust een klein beetje stroom (voeding geheugen).  Dit, gekoppeld aan een accu met beperkte capaciteit (gewicht moet beperkt zijn, maar ook beschikbare ruimte is erg beperkt) zorgt ervoor dat de motoraccu de allergrootste aandacht verdient. 

 

Zorg daarom dat uw motor steeds aangesloten is op een kwaliteitsvolle, automatische lader. De Optimate laders zijn microprocessor gestuurd en volledig automatisch, m.a.w. deze laders mogen/moeten permanent aangesloten blijven!

 

Door hun verschillende laadprogramma’s wordt de accu perfect geladen en onderhouden. Uw accu gaat latijd 100% geladen zijn en hierdoor voorkomt u foutmeldingen vanwege te lage accuspanning. Tevens komt het de levensduur van uw accu ten goede. Motocare kan u het juiste type voor uw motor aanbieden. Al vanaf 76 euro is een toptoestel verkrijgbaar met 3 jaar garantie.