MOTOCARE WINTERTIP NUMMER 4,5,6… 7….


Vergeet niet dat ook de winter een aangenaam seizoen kan zijn voor een ritje met de motor. Koud, zonnig en droog weer is misschien wel te verkiezen boven een tropische 35 graden. Mits de juiste motorkledij is het ook bij temperaturen rond het vriespunt genieten geblazen!

Plan al een paar leuke uitstapjes voor wanneer de temperatuur terug stijgt en de dagen opnieuw langer worden of maak misschien eindelijk eens werk van die droomreis naar de Noordkaap of een andere mytische bestemming….

Vergeet zeker niet tijdig uw onderhoudsbeurt bij Motocare in te plannen. Je vermijdt op die manier de stormloop op de werkplaats bij aanvang van het motorseizoen met vaak lange wachttijden tot gevolg!

Oh ja, en bij al die aandacht voor uw tweewieler, vergeet ook niet wat zorg te besteden aan uw vierwieler die het in de winter hard te verduren krijgt. Motocare biedt sinds kort ook onderhoud en herstellingen aan alle merken vierwielers aan. Wij helpen u daar graag verder!

Een laatste tip, en waarschijnlijk de belangrijkste : Geniet van de feestdagen, geniet van uw familie en vrienden. Maak wat meer tijd voor jezelf en mekaar en maak er een spetterend 2019 van!

Het Motocare Team zal, zoals steeds, zijn uiterste best doen om daaraan bij te dragen! Vanaf 04 januari 2019 zijn we weer paraat!