Nieuw! Rijopleidingen bij Motocare!


Vanaf nu kan je bij Motocare ook rijopleiding volgen. Herken je je in een van de onderstaande situaties, dan is dit zeker iets voor jou.

Je hebt bijvoorbeeld net je motorrijbewijs behaald en een nieuwe KTM aangekocht. Heel begrijpelijk dat je het wat spannend vindt om de eerste kilometers volledig zelfstandig te rijden. Bij Motocare hebben we hier de oplossing voor. Je kan bij de afhaling van je motor ook wat les krijgen van een ervaren instructeur. Hij zal samen met jou de manoeuvres nog eens herhalen en je begeleiden in je eerste kilometers op de weg. Waar moet je rijden? Hoe neem je bochten? Wat is de ideale rijlijn? Hij zal het nog eens met je opfrissen. Je zal meteen vertrouwen krijgen op je eigen motor en stress zal iets uit het verleden zijn.   

Je bent een heropstarter en hebt 20 jaar niet meer met de motor gereden. Heel begrijpelijk dat je toch wat les wilt krijgen bij de afhaling van je nieuwe motor. Bij Motocare kan je les krijgen van een ervaren instructeur. Hij zal samen met jou de manoeuvres nog eens herhalen en jou begeleiden in je eerste kilometers op de weg. Waar moet je rijden? Hoe neem je bochten? Wat is de ideale rijlijn? Hij zal het allemaal nog eens met je opfrissen. Kortom, stress wordt iets uit het verleden.

2 Replies to “Nieuw! Rijopleidingen bij Motocare!”

  1. Als je voorlopig rijbewijs hebt dus enkel baan opnieuw moet doen wel voor A rijbewijs hoe zit dat dan? Meer info aub . Groeten sven cooreman

  2. Dag Sven

    Om met testmotoren te mogen rijden eist de verzekering dat je een volwaardig rijbewijs hebt. Als je een voorlopig rijbewijs hebt mag je natuurlijk wel met je eigen motor rijden.

    Met vriendelijke groeten

    Thibault

Comments are closed.