KTM 125 Duke


KTM 125 Duke

Ben jij een beginnend motorrijder en ben je op zoek naar instap naked bike met een blits uiterlijk? Dan kijk je naar de motor voor jou. Deze kleine KTM is de benchmark in zijn klasse. Met zijn ultra licht gewicht, super stabiel remgedrag en uitmuntende wegligging geeft hij elke rijder meteen veel vertrouwen. Met de 125 Duke ben je #ReadyToRace. 

Rijd je ook ’s morgens en ’s avonds? Geen probleem. Met zijn zeer kwalitatieve ledverlichting ben je uiterst zichtbaar voor andere weggebruikers en beschik je in gelijk welke omstandigheid over voldoende licht

Heb je de motor zijn kleuren-TFT-scherm al gezien? Het TFT-scherm past zich automatisch aan van dag- naar nachtstand waardoor het scherm onder elke omstandigheid goed leesbaar is. Je wilt dat het scherm altijd in nachtstand staat? Dat kan, met een simpele druk op de knop pas je het aan. 

Nog niet overtuigd? 
Met de Summer Deal koop je al een nieuwe 125 Duke modeljaar 2022 voor 4.450, – euro.  

Actie geldig zolang de voorraad strekt.