Een reis rond de wereld in 100 dagen.


Velen dromen er hun hele leven lang van… een wereldreis met de motor. Bij Paul bleef het niet bij een droom. Hij reisde rond de wereld, niet één keer, maar zelfs twee keer. De eerste keer reisde hij solo en  was zijn enige gezel een KTM 690 Enduro R, de tweede keer ondernam hij de reis aan boord van een KTM 790 Adventure R in het gezelschap van twee andere motorrijders.

Paul brengt niet het klassieke reisverslag, maar gaat dieper in op de verschillen tussen alleen onderweg zijn of in het gezelschap van medereizigers en legt ook uit wat de wezenlijke verschillen zijn tussen de KTM motoren die hem rond de wereld brachten. Een fascinerend verhaal, diepmenselijk, grappig, informatief, hartverwarmend tijdens deze koude winteravonden!

Wanneer : vrijdag 07 februari 2020, aanvang 19.00u, ontvangst vanaf 18.30u.

Waar : MOTOCARE  Diestsesteenweg 33A, 3390 TIELT-WINGE

De toegang is gratis. Gelieve uw deelname telefonisch te melden op 016 35 39 21 of per mail op info@motocare.be.