AIRCOSERVICE EN HET BOSCH FILTER+


Uw adres voor originele Bosch-kwaliteit: het Bosch-interieurfilter FILTER+

Een groot aantal personen heeft last van allergieën en is gevoelig  voor pollen. Ook de concentratie aan vervuilende uitlaatgassen  in het verkeer wordt steeds hoger. Niesbuien en waterige, jeukende ogen zijn de onaangename kanten van de zomer voor mensen die lijden aan een pollenallergie. Vooral tijdens het autorijden zijn deze allergische reacties bijzonder hinderlijk. Maar ook fijnstof en uitlaatgassen van andere auto’s kunnen een last vormen, vooral voor kinderen. In zulke gevallen kunnen interieurfilters van Bosch voor opluchting zorgen. Hierdoor ontstond de nood om een nog beter niveau van filtratie dan de versie met actief koolstof.

FILTER+

Bosch is voortdurend bezig met het verbeteren van haar producten, zo ook interieurfilters. Het nieuwste FILTER+ biedt u uitstekende bescherming  tegen: allergenen, bacteriën, pollen, schadelijke gassen en fijne stofdeeltjes. Mensen met hooikoorts en allergieën zijn hierdoor extra beschermd. Het FILTER+ systeem is het enige filter op de markt dat tot 99% van alle fijne deeltjes (PM2,5 µm) filtert en allergenen en bacteriën blijvend neutraliseert. Het FILTER+ is hierdoor trotse winnaar van de Automechanika Innovation Award.

Voordelen FILTER+

  • Neutraliseert allergenen en bacteriën
  • Scheidt fijnstof af (tot 99% van PM2,5 µm) maar ook roet en pollen.
  • Scheidt onaangenaam ruikende en schadelijke gassen af (ozon, smog, uitlaatgassen)
  • Scheidt pollen en fijnstof af (tot 100% van PM10 µm)
  • Beschermt de airconditioning
  • Vermindert beslagen ramen

Bosch-interieurfilters

Bosch-interieurfilters beschermen het meest waardevolle onderdeel van een auto: de bestuurder en de passagiers. De kwaliteit van het product moet dus in alle gevallen optimaal zijn. Het FILTER+ is het resultaat van hoogwaardige materialen, een optimaal productieproces en geavanceerde technische kennis. Zo bestaat het FILTER+ maar liefst uit een anti-allergielaag, een actieve koolstoflaag, een ultrafijne microvezellaag en een dikke onderlaag.

Afspraak maken

Bosch raadt aan interieurfilters elke 15.000 km of eens per jaar te vervangen. Heeft uw auto een nieuwe filter nodig voor een superieure luchtkwaliteit? Maak dan nu een afspraak bij Autocrew – Motocare!