Voorzieningen die MOTOCARE aanbiedt om u het leven aangenamer te maken :

1. Onze werkplaats is op zaterdag geopend tot 13.00u voor Quick-Service

2. Van 01 april tot en met 30 september kan u bij ons ook op zondag terecht voor het afhalen of brengen van uw motor na of voor een onderhoudsbeurt. Hetzelfde geldt voor de woensdagavond tot 20.00u.

3. Terwijl u wacht kan u genieten van een gratis kopje koffie.

4. Heeft u motorpech, dan stellen wij een motortrailer ter beschikking voor het ophalen van uw motorfiets. Deze dienst is gratis.

5. U wordt, nadat het technisch departement het licht op groen heeft gezet, automatisch verwittigd per SMS wanneer uw motor of bestelling klaar is voor afhaling.

6. MOTOCARE beschikt over een uitgebreid testpark en vervangmotoren die tegen een zéér democratische prijs kunnen gereserveerd worden.

7. De dienst "VERKOOP" berekent u vrijblijvend een financiering van uw droommotor aan erg aantrekkelijke voorwaarden. De aanvraag van de financiering kan vanuit onze zaak gebeuren, wat u een extra verplaatsing naar de bank bespaart.

8. U wenst uw motor te verkopen, maar ziet op tegen de administratieve rompslomp? MOTOCARE verkoopt uw BMW of KTM via verkoopsbemiddeling tegen een vaste vergoeding. 

9. U heeft een niet BMW/KTM in te ruilen? MOTOCARE gaat bij collega's op zoek naar een kandidaat overnemer.