Nieuws

motocare
Motocare nieuws
RssIcon

KTM MY RIDE: NEXT LEVEL SMARTPHONE INTEGRATIE : KLIK HIER VOOR HET GANSE ARTIKEL

by motocare on vrijdag 23 maart 2018 16:50

KTM MY RIDE: NEXT LEVEL SMARTPHONE-INTEGRATIEKTM’s gebruiksvriendelijke smartphone-integratie heeft nu ook een navigatieweergave op het dashboard, ondersteund door een specifieke KTM MY RIDE app
  • KTM MY RIDE verbindt je motor met je smartphone en maakt gebruik van het TFT-scherm.
  • KTM MY RIDE is beschikbaar op zes verschillende 2018 Street modellen.
  • De functies omvatten de bediening van je muziek player en het opnemen/weigeren van inkomende telefoongesprekken.
  • KTM MY RIDE Navigatie is nu standaard verkrijgbaar op de 2018 KTM 1290 SUPER ADVENTURE S & R en gratis te plaatsen op deze twee 2017-modellen.
  • Specifieke KTM MY RIDE app voor navigatiefunctie nu beschikbaar om te downloaden.

KTM MY RIDE, het smartphone-integratieplatform van KTM, is verkrijgbaar op een groot aantal Street modellen en heeft een uitgebreide functionaliteit voor 2018: naast de telefoon- en muziekfuncties geniet je nu ook van navigatieweergave en routeplanning, mogelijk gemaakt door een specifieke app.

Omdat we leven in een wereld waarin we altijd bereikbaar en verbonden willen zijn, introduceerde KTM in 2017 de mogelijkheid voor rijders om hun smartphone te verbinden met hun motor. Deze functies werden met zorg ontworpen om intuïtief te zijn en bij te dragen aan het rijplezier, eerder dan dat ze aandacht zouden afleiden van de weg.

KTM MY RIDE is klaar om geactiveerd te worden op de KTM 125 DUKE (optie), KTM 390 DUKE(optie), KTM 1290 SUPER DUKE R (optie), KTM 1290 SUPER ADVENTURE S (standaard) en KTM 1290 SUPER ADVENTURE R (standaard). Voor integratie op de KTM 790 DUKE is een optionele hardware-upgrade noodzakelijk.MOTOCARE NOCTURNE 08 DEC 2017 : klik hier

by motocare on woensdag 6 december 2017 10:38

RIJOPLEIDING HOEFT NIET DUUR TE ZIJN : klik hier voor het ganse artikel

by motocare on woensdag 13 september 2017 11:18
Het stevige prijskaartje voor een degelijke rijopleiding en bij uitbreiding voor het behalen van een motorrijbewijs, is voor velen dé hinderpaal om een motorfiets aan te schaffen. Met de dagelijkse verkeersindigestie voor ogen, is een motorfiets nochthans hét middel om u dagelijks een hoop stress en tijd te besparen!

MOTOCARE NOCTURNE : klik hier voor alle info

by motocare on woensdag 16 november 2016 13:38

VERVANGEN HANDVATVERWARMING EN RUBBER KOGELKOP BMW MOTOREN : klik hier voor het ganse artikel

by motocare on zaterdag 29 oktober 2016 15:22
De dagen worden korter, de temperatuur daalt. Maar met de juiste uitrusting en kledij, kan motorrijden nog steeds onder veilige omstandigheden! Verkleumde handen horen daar zeker niet bij. De reactiesnelheid gaat naar beneden en in het drukke verkeer is dat niet aangewezen. Gaat de standaard handvatverwarming van uw BMW na jaren intensief gebruik stuk, of zijn de handgrepen versleten, dan betekende een vervanging ook een gepeperde rekening van om en bij de 260€.

WANNEER ONDERHOUD OP MIJN BMW OF KTM : klik hier voor het ganse artikel

by motocare on zaterdag 10 september 2016 12:26
We merken nog dagelijks dat motorrijders niet juist weten wanneer hun BMW of KTM onderhoud moet hebben.
Elke producent, zowel BMW als KTM, en iedere extra-garantieverstrekker, schrijft voor dat een voertuig bij een bepaalde kilometerstand of na een bepaalde tijd (1 jaar) een onderhoudsbeurt dient te krijgen. 

BENZINE E10 : klik hier voor het ganse artikel

by motocare on zaterdag 10 september 2016 11:28

VAARDIGER MOTORRIJDEN MET MOTOKHANA : klik hier voor het artikel

by motocare on vrijdag 12 augustus 2016 13:45
Motokhana biedt verschillende mogelijkheden aan om je motorrijvaardigheid naar een hoger niveau te brengen door middel van een gevarieerd aanbod van trainingen. De nadruk ligt op techniek. Altijd op maat van de klant en met steeds hetzelfde doel : veiliger op weg met je motor.

  

KTM ZOMERACTIE : klik hier voor de volledige info

by motocare on zaterdag 9 juli 2016 11:07
De zomer valt misschien wat tegen, dus hebben wij besloten om zelf het goede weer te maken!